Addison Powell

Addison Powell, født 23 Feb, 1921 i Belmont, Pennsylvania, og døde November 8, 2010, er en amerikansk skuespiller.

Biografi

Filmografi

  • 1955: Vejen af ​​World
  • 1959: Hvordan finder man en mand: De Groot
  • 1961: Den hvide Farve: Læge Board
  • 1963: På fransk: Mr. James
  • 1968: The Thomas Crown Affair: Abe
  • 1966: Mørke Shadows: Dr. Eric Lang
  • 1973 Pueblo: Idriftsættelse Officer
  • 1973: Manden uden Land: Chief Justice Marshall
  • 1974: Efter Syndefaldet: Quentin far
  • 1975: De tre dage Condor: Leonard Atwood
  • 1975: reinkarnation af Peter Proud: Reeves
  • 1976: The Adams Chronicles: Pastor Smith
  • 1977: The Crucible
  • 1977: MacArthur, oprørernes generelt: Fleet Adm. Chester Nimitz
  • 1977: Kontrakt på Cherry Street Bob Halloran, leder af OCU
  • 1978 Curse of Kilimanjaro
  • 1980: Læge Franken: Dr. Eric Kerwin
  • 1984: To drenge og en pige: Mr. Jones
  • 1987: Rosenkransen Murders: Fader Edward Killeen
  • 1964: En anden verden: Henry Washam
  • 1988 Storms of War: Adm. Harold Stark
Forrige artikel Abibac
Næste artikel Andronikachvili