Adrian Dunbar

Adrian Dunbar er en nordirske skuespiller født August 1, 1958 i Enniskillen.

Karriere

Det ser i meget store irske succes, da min venstre fod, The Crying Game af. Hans mest berømte rolle er at Maguire, den frygtindgydende leder af en nervøs og skræmmende IRA afsnittet i The Crying Game. Han tiltrådte i filmen ved hans onde tvilling af Miranda Richardson spillede.

Filmografi

Skuespiller

  • 1989: My Left Foot Jim Sheridan: Peter
  • 1991: Hear My Song af Peter Chelsom: Micky O'Neill
  • 1992: Crying spil Neil Jordan: Maguire
  • 1992: Inspector Morse, Serie, Sæson 6, Episode 1: John Marriat
  • 1994 Duft af Scandal John Irvin: Godfrey Doyle-Counihan
  • 1995: Richard III Richard Loncraine: James Tyrell
  • 1998: General John Boorman Noel Curley
  • 2002: Shooters Colin Teague og Glenn Durfort: Max Bell
  • 2002: Min kære Goran Paskaljevic fjende: George
  • 2007: Eye of the Dolphin ved Michael D. Sellers: Dr. James Hawk
  • 2010: Frost, serie, sæson 15, episode 2: Gerry Berland
  • 2011: Agnes Merlet Hideaways: Doctor Russell
  • 2011: Death in Paradise Series, Sæson 1, Episode 7 og 8: Aidan Miles
  • 2012: The Life og eventyr af Nick Nickleby, serie, sæson 1 episoder 1-5: Ralph Nickleby
  • 2013: Jo Series, Sæson 1, Episode 5: Olivier Cattan

Manuskriptforfatter

  • 1991: Hear My Song af Peter Chelsom
Forrige artikel Andahuaylas provinsen
Næste artikel Alexandre Bretillon