Aisha Hinds

Aisha Hinds er en amerikansk skuespiller født November 13, 1975 i Brooklyn, New York.

Biografi

Filmografi

Film

  • 2004: Kærlighed Aquarium: Nina
  • 2005: Assault on Precinct 13: Anna
  • 2005: Neo Ned: kvinden i butikken
  • 2007: Mr. Brooks: Nancy Hart
  • 2009 Madea Går til Jail: Fran
  • 2009: Lost drøm: Lærer Capello
  • 2009 Prison Break: The Final Break
  • 2009: Inden for: D Kelly
  • 2010: Unstoppable: koordinator af sikkerheden kampagne jernbanen
  • 2010: de næste tre dage: Detective Collero
  • 2013: Star Trek Into Darkness: Darwin Navigation Officer
  • 2014: Hvis jeg bo: sygeplejerske Ramirez

Fjernsyn

  • 2003: Blå s Clues: M Marigold
  • 2003 NYPD Blå: Carla Howell
  • 2004 Nødsituationer: Administrator
  • 2004: The Shield: Annie Pris
  • 2004 Crossing Jordan: Chol Asmina
  • 2004: Boston Legal: Beah Toomy
  • 2005: Hate: Paula
  • 2005: Medium: Maxine Harris
  • 2005: CSI: NY: Brett Stokes
  • 2005: Amy Lena Reynolds
  • 2005-2006: Invasion: Mona Gomez
  • 2006: Philadelphia: socialrådgiver
  • 2006: Standoff: Trading Medlemmer: Anne
  • 2006: Lost: The: nigeriansk nonne
  • 2007: Stargate SG-1: Thilana
  • 2007: Lincoln Heights: Agent Murietta
  • 2007: Kvinders Murder Club: Melanie Topor
  • 2007: Koldt Case Cold Case: Lorraine Henderson
  • 2007: Conspiracy
  • 2008: Bones: Officer Norma Randall
  • 2008: uadskillelige bitsi
  • 2008-2010: True Blood: Jeanette M
  • 2009: New York, Special Enhed: Jackie Blaine
  • 2009 Prison Break: en babysitter
  • 2009: Dollhouse: Loomis
  • 2009 Desperate Housewives: Maid
  • 2009-2010: Hawthorne: Hoved sygeplejerske: Isabel Walsh
  • 2010: Ukrudt: Latrice
  • 2010-2011: Detroit 1-8-7: Løjtnant Maureen Mason
  • 2011: En kamp skæbner 5: Bernice
  • 2011: CSI: Miami: D Rachel Porter
  • 2011: Gun Hill: Arlen Carter
  • 2013: Cult: Detective Rosalind Sakelik
  • 2013: Under Dome: Carolyn Hill
  • 2014: NCIS: Los Angeles: Miss Wallace