Alain Flick

Alain Flick, født 26 JAN 1949 i Paris, er en fransk skuespiller.

Filmografi

Film

  • 1978: Og ømhed? Damn! Patrick Schulmann
  • 1979: The Black Sheep Jean-Pierre Moscardo
  • 1980: Det er stadig langt Amerika? Roger Coggio
  • 1987 Bernadette Jean Delannoy
  • 1993: Den Tenors Frans af Gueltzl
  • 1998: Red Dwarf Yvan Le Moine
  • 2003: Outremangeur Thierry Binisti

Fjernsyn

  • 1976: Minichroniques af René Goscinny og Jean-Marie Coldefy, de kvaler Episode: taxi
  • 1980: Night Læger Jacques Tréfouel Episode: Warehouse
  • 1981: I teatret i aften: Dead or Alive Max Regnier, instrueret Christian Duroc, realisering Pierre Sabbagh, Teater Marigny
  • 1982: The New Tiger Brigader af victor vicas Episode: Made in USA
  • 1983: The New Tiger Brigader af victor vicas Episode: Søer Entrelacs
  • 1985: de sidste fem minutter: Kriminalitet i megahertz af Joannick Desclers
  • The Holiday of Love: Robert Galfi

Teater

  • 1971: Forbrydelse og straf af Fjodor Dostojevskij, instrueret af Robert Hossein, Reims
  • 1972: Romeo og Julie af William Shakespeare, instrueret af Robert Hossein, Reims, 1973: Théâtre de la Porte Saint-Martin
  • 1986: Den Threepenny Opera Bertolt Brecht, instrueret af Giorgio Strehler Theatre du Chatelet
  • 1991 Peter Shaffer Amadeus, instrueret af Jean-Luc Tardieu, Théâtre Montparnasse
  • 1992: Dede Henry og Albert Willemetz CHRISTINE, instrueret af Jean-Paul Lucet, Célestins Teater
  • 2007: Et hjerte i den røde, Alain Flick skue på tekster af Bernard Dimey

Eftersynkronisering

Film

  • Terminator: punk med blå låse
  • Die Hard: Argyle
  • Kommer til Amerika: Oha
  • 1941 Foley soldat
  • Vibes Ingo Swedlin
  • Jackass 3D
  • Remember the Titans: louis Lastik
  • Når vi ankommer? Ernst

Fjernsyn

Tv-shows

  • I Stargate SG-1:
    • Kenan
    • Fred
  • Måneskin: Herbert Viola
  • Min kone:
  • Malcolm: Craig feldspat
  • Maskeret rytter: Hal Stewart / dobbelt Face & amp;
  • Parker Lewis Can not Lose: Larry Kubiac
  • Magi på Waverly Place: Mr. Laritate
  • Tessa på spidsen af ​​sværdet: Don Gaspar Hidalgo
  • The Sopranos: Salvatore "Big Pussy" Bonpensiero
  • Game of Thrones: varys

Animerede tv-serie

  • Ninja Turtles: Michelangelo / Rocksteady
  • Den Entrechats Marcel
  • Power Rangers Farkus "Bulk" Bulkmeier / Lord Zedd / Elgar / Mørk Honda
  • Dragon Ball Z: Goku / C-17

Videospil

  • TimeSplitters: Future Perfect: Jacob Crow og yderligere stemmer
  • Star Wars: Knights of the Old Republic: Master Dorak
Forrige artikel Antiveduto Grammatica
Næste artikel Alexander Moissi