Alain Krief

Alain Krief, født 15 februar 1951, er en tegneserie forfatter, radio og tv på fransk.

Biografi

Alain Krief blev først foretaget på Skolen for Arkitektur Studier af Fine Arts før der iværksættes på tegneserier.

Han grundlagde i 1995 Guild of Writers.

Han skabte for Frankrig 2 med Valerie Guignabodet tv-serie Advokater og Associates.

Tegneserier

  • 1984: Det ikke lugte rosen.
  • 1983 Le Baron i Barbès
  • 1983-1985: frieri
  • 1985 Khoméo og Zulieth,
  • 1982: Hans Højhed sjældne
  • 1981: Kom ind i mit tilfælde ... Jeg har halskæder bar

Radio

Fra 1986-1988 skrev han treoghalvtreds dramatisk for den nye Masters af mystik og Tusind og én dage.

I 1988 modtog han SACD prisen på nye radio talent.

Teater

  • 1986: Den Dredge
  • Vinderne
  • Arvinger Teater Rive Gauche oprettet med Dominique Guillo.

Filmografi

  • 2005 - 2010: SOS 18-30 episoder
  • 1998 - 2010: Advokater og Associates - 50 episoder
  • 2006: forsvinding
  • 2004: En kvinde af ære - Episode: Bruges Kvinder
  • 2003 Navarro - Episode: Tyve forsvarsløse
  • 1999: Retfærdighed
  • 1999: Margot af Clairies
  • 1998: The Great Børn
  • 1997 L'Enfant verdens ende
  • 1996: Ude af syne
  • 1995: Vinderne
  • 1995: En kvinde i stormen
  • 1994: Den Instit - episode: Samson den uskyldige
  • 1994: Den Cordier, dommer og cop - episode: 3615 Temmelig Doll
  • 1993: En kvinde uden historie
  • 1993 Navarro - 2 episoder: kontrakten og ovenpå naboer
  • 1992 Julie Lescaut
  • 1989 - 1991: Tribunal - 6 episoder
  • 1989: Kinesisk
Forrige artikel Annelles
Næste artikel Aubry I i Mâcon