Alexander Bashirov

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
05-03-2018 Erik Budde A

Alexander Nikolayevich Bashirov født September 24, 1955 til Sogom, en landsby i Tyumen Oblast i RSFSR, er en sovjetisk og russisk skuespiller.

Biografi

Alexander Bashirov er en populær russisk skuespiller, der har optrådt i tres film, ofte politibetjente eller krig, både i film og fjernsyn.

I 1972 kom han til Leningrad for at studere på en erhvervsskole og arbejde i en cementfabrik Vyborg. Efter militærtjeneste, sluttede han sig til fakultetet i Gerasimov Institute, hvor han studerede i studiet af Igor Talankinee og Anatole Vassiliev. Han dimitterede i 1989. Han giftede sig derefter en amerikansk statsborger og studerede i 1990-1991 på Berghof Studio i New York, derefter ind med jævne mellemrum i sit hjemland til at vende. Det er en del af rockbandet Pop-MEKHANIKA og udfører i koncert Sergei Kouriokhine, grundlæggeren af ​​gruppen. I 1996 var han kunstnerisk leder af studiet Débauchirfilm og også underviser der. Det ser i 1998 blandt grundlæggerne af uafhængige filmfestival, der opstår rene Dreams i St. Petersborg.

Han er gift med sangeren Colibri Group, Inna Volkova, han har en datter. Han er også far til en søn fra sit første ægteskab.

Filmografi

Film

  • 1986 Tchoujaïa Belaya jeg Riaboï: Tchoudak, Udlandet
  • 1987 Assa: Babakin
  • 1988 Igla: Spartak
  • 1991: The House under stjernerne: Valentin Komposterov
  • 1995: Ankomsten af ​​toget: operatøren
  • 1998: Mor, græd ikke:! Michania
  • 1998 Khrustalyov, My Car! : Silly
  • 2001 Down House Ferdyshchenko
  • 2001: Sisters: Seïfoulline alkoholiker
  • 2002: Bears Kiss: Dyret forhandler
  • 2003: The Golden Age: Paul I
  • 2006: Ratatouille: Felix Ivanovich, chef
  • 2007: Fader Nikolai
  • 2008: En gave til Stalin: Major MGB

Fjernsyn

  • 2005: Mesteren og Margarita: katten Begemot, Vano Miranian
Forrige artikel AMX-10P
Næste artikel Arkane