Alfie Allen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
04-03-2018 Geir Hein A

Alfie Allen, er en britisk skuespiller, tv og teater. Han er bedst kendt for sin rolle som Theon Greyjoy, i tv-serien Game of Thrones.

Biografi

Alfie Allen blev født i Hammersmith, London. Han er søn af producenten Alison Owen og skuespiller Keith Allen. Dens storebror, har sangeren Lily Allen dedikeret en sang til ham "Alfie" på hendes album Alright, Still. Han er også fætter til sangeren Sam Smith.

I 1998 optrådte han med sin søster Lily Allen Elizabeth i filmen, der produceres af sin mor. Han får små roller i Agent Cody Banks 2: Destination London, forsoningen og Den anden søster. Den 31. januar 2008 overtog han rollen fra Daniel Radcliffe i en ny tilpasning af stykket Equus.

Han pegede Theon Greyjoy ved at spille i serien The Iron Throne, hvis første sæson luftes i 2011.

I 2012 medvirkede han i den britiske thriller "Confine", og i 2014, det har en ledende rolle i filmen "Plastic".

Privat liv

Siden 2010, Alfie er i et forhold med skuespillerinden Jaime Winstone.

Filmografi

Film

  • 1998: Elizabeth Shekhar Kapur: Søn af Arundel
  • 2004 Cody Banks, hemmelig agent 2: Destination London Kevin Allen: Johan Berchamp
  • 2005: Stephen Woolley Stoned: Harry
  • 2006: Sixty Six af Paul Weiland: Enhver Yngre
  • 2007: Tom Harper Kirsebær: James
  • 2007: Atonement Joe Wright: Danny Hardman
  • 2008: Boogie Woogie Duncan Ward: Fotograf
  • 2008: Flashbacks af nar af Baillie Walsh Kevin Hubble
  • 2008: Den anden søster Justin Chadwick, The messenger af kong
  • 2010: Soul Boy Shimmy Marcus Russ Mountjoy
  • 2010: Freestyle Kolton Lee: Jez
  • 2010: Kid Nick Moran: Dominic
  • 2011: Pulver Mark Elliott: Wheezer
  • 2013: Confine Tobias Tobbell: Henry
  • 2013: The Body Paul Davis: The Man
  • 2014: Julian Gilbey Plastik: Yatesey
  • 2014: John Wick David Leitch og Stahelski: Iosef Tarasov

Tv-udsendelser

  • 1999: Lit: Drengen i skateboarding
  • 2005: Golden Hour: Extreme Nødsituationer: Clive
  • 2005: Jericho Albert Hall
  • 2008: Kommer op: Adams
  • 2008: Casualty 1907 Nobby Clark
  • 2010: Moving On: Dave
  • 2010: Anklaget: Michael Lang
  • 2011- stede: Game of Thrones: Theon Greyjoy

TV Film

  • 1998: You Are Here
  • 2007: Joe Palads: Jason
  • 2009: Freefall: Ian

Teater

  • 2008: Equus: Alan Strang
Forrige artikel Anders på messen
Næste artikel Annaz

Relaterede artikler