Alfred Jul

Alfred Jul er en østrigsk redaktør.

Biografi

Efter sin uddannelse og hans arbejde med kortfilm, Jul bliver chefredaktør og gjort et navn med Sissi trilogien. Efterfølgende deltog han i de store tyske og internationale produktioner.

Filmografi

  • 1955: Mam'zelle Cri-Cri
  • 1955: Sissi
  • 1956: Ball i Operaen
  • 1956: Kejserinde Sissi
  • 1957: Ferie i Tyrol
  • 1957: Sissi står hans skæbne
  • 1958: Der Himmel veruntreute
  • 1958: Das Dreimäderlhaus
  • 1960: The Magnificent Rebel
  • 1962: Næsten Angels
  • 1963: The Great Return
  • 1963: Das Grosse Liebesspiel
  • 1964: Røde Riders
  • 1964 Tre per una Rapina
  • 1964: Strålerne af død Dr. Mabuse
  • 1964: Fanny Hill
  • 1965: Jerry Cotton Manhattan mod bander
  • 1966: Raid i F.B.I
  • 1966: En diamant kiste
  • 1966: Den Korrupte
  • 1966: Enigma i Central Park
  • 1967: Heißer Sand auf Sylt
  • 1968: Tuvia Vesheva Benotav
  • 1968: Til erobringen af ​​Rom
  • 1969: Død Altid Ringe Twice
  • 1970: Ohrfeigen
  • 1970: Som den korte tid til at elske
  • 1970: Gebissen wird nur nachts - Das Happening der Vampire
  • 1971: The Dead af Themsen
  • 1971: Hurra, wir sind mal wieder Junggesellen!
  • 1971: bleib Sauber, Liebling
  • 1971: de intime eventyr af gifte mænd
  • 1971: Willi ist der Beste Unser
  • 1971: Willi wird schon das Kind Schaukeln
  • 1971: Viola und Sebastian
  • 1972: Hauptsache Ferien
  • 1972: Escape til Solen
  • 1972: Grün ist die Heide
  • 1974: Schwarzwaldfahrt aus Liebeskummer
  • 1974: to års ferie
  • 1977: Reise ins Jenseits - Die Welt des Übernatürlichen
  • 1977: Slaveholdere - Die Sklavenjäger
  • 1978: Dette er min gigolo
  • 1979 Ekstase - Der Prozess gegen die Satansmädchen
  • 1982: Dans for Cookoos
  • 1983: En lejemorder kærlighed
  • 1984: Kinesisk Boxes
  • 1986 Killing Cars
Forrige artikel Arnoldo Palacios
Næste artikel Alessandro Turchi