Alice amter

Alice Ämter, født 11 MAJ 1970 i Birmingham, er en britisk skuespiller bedst kendt for rollen som M Koothrappali i The Big Bang Theory.

Biografi

Filmografi

Film

  • 2000 Sinbad: Beyond the Veil af Mists: Bar Wench
  • 2000 Lille spejl IV: Refleksion: St. Croix Comtesse
  • 2002 Pacino mangler: chick fra rummet
  • 2002: Good Girl: kvinde med langt hår
  • 2002: Bad Boy: Donna
  • 2003 Jagt of Man: Hooker
  • 2003 A Man Apart: Marta
  • 2003: Eksorcisme: Katherine Miller
  • 2004 Rent-a-Person: kvinden med brysterne
  • 2005: Pit Fighter: Palm Reader
  • 2006: Prometheus og Butcher: Alcemena
  • 2007: American zombie: Esperanza McNunn
  • 2009: Penance: Eve
  • 2010: Infektion: Kisses Begins: sekretær hospitalet
  • 2013: Den Switch

Fjernsyn

  • 1998 Nødsituationer: D Miriam Nagarvala
  • 1999: Frat Ratz: Chloe
  • 2000: kapere: Kaptajn Berava Gree
  • 2000: Livet først: Mey Said
  • 2001: Amy: Philida Bosco
  • 2002-2003: Hospital San Francisco: Amira
  • 2007: For bedre eller værre: damen med blomster
  • 2007-2012: The Big Bang Theory: M Koothrappali
  • 2008: Skip Tracer: Gypsy
  • 2009: The Cleaner: Anjali Patel
  • 2010: Outsourced: Fortune Teller
  • 2010: Hele sandheden: Kvinder med turban
Forrige artikel Amba Alagi
Næste artikel AMX-50