Alison Armitage

Alison Armitage, født 26 februar 1965, er en britisk skuespiller. Det bruger alias løbet af sin karriere legekammerat Bretagne York.

Biografi

Født i High Wycombe i England, Alison taler fransk. Hun har to brødre og voksede op i Hong Kong, hvor hun boede i tyve år. Bliv en konkurrencedygtig svømmer i en alder af fire, hun kvalificerede sig til Hongkong olympiske hold.

Alison studerede datalogi ved University of San Diego i Californien. Efter forfremmelse fra college, flyttede hun til Denver, Colorado. Alison var dengang i Los Angeles, Californien.

Brug af alias Bretagne York, Alison var Playmate i oktober 1990 Playboy magasin. Hun optrådte derefter i mange videoer "Playboy". Alison har også stillet for Maxim magazine Razor, DT og bikini. Alison har deltaget i tv-reklamer som Reebok, Vesten cigaretter, Budweiser og mobiltelefoner Trac, men også poserede for plakater øl Anhueser og Miller, de Carrabelle trøjer, Vitale Hair Care, og Michael smykker Beaudry.

Hun havde små roller i filmene "Secret Games" Miracle Beach, Jerry Maguire og drevet. Desuden Alison var til stede i tv-serien Acapulco HEAT, The New Adventures of Robin Hood, Sande Survivors og The Fed og den smukke, og gjort optrædener på Full House, Seinfeld, Silke Stalkings, Heat og Los Angeles.

Filmografi

  • 1991: Fuldt hus
  • 1992: Secret Spil: Nun
  • 1992: Miracle Beach
  • 1993-1997: Acapulco HEAT: Catherine "Cat" Pascal Avery
  • 1994 Seinfeld: Episode 19: Cheryl
  • 1994 Thunder in Paradise
  • 1994 West Waikiki
  • 1996 Jerry Maguire
  • 1997 LA Heat: Episode 16: Major Lauren Wiley
  • 1997 Silk Stalkings: Episode 5: Erin Kingston
  • 1998: The New Adventures of Robin Hood: Ariel GLISTER
  • 2001 Driven
Forrige artikel Apostolsk præsteembedet