Allan Melvin

Født allan Melvin 18 februar 1922 i Kansas City, Missouri og døde januar 18, 2008, er en amerikansk skuespiller.

Biografi

Filmografi

  • 1955: Den Phil Silvers Show: Cpl. Steve Henshaw
  • 1959: Hold i trin Cpl Steve Henshaw
  • 1962 Home Sweet Swampy Sgt. Snorkle
  • 1962: Psykisk Test: Sgt. Snorkle
  • 1962: Et Tu Otto Sgt. Snorkle
  • 1963: Beetle Bailey og hans venner: Sgt. Snorkle
  • 1964 Magilla Gorilla: Magilla Gorilla, Punkin Puss
  • 1965: hemmeligt uden befuldmægtiget: Yderligere stemmer
  • 1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. Sgt. Charley Hacker
  • 1966: Alice i Eventyrland eller Hvad er en Nice Kid Ligesom du gør i et sted som dette? Alices far / Humphrey Dumpty
  • 1967: Vi tager Manhattan: Eagle Eye
  • 1968: Med seks Du får Eggroll: Desk sergent
  • 1968: The Banana Splits Adventure Hour Drooper
  • 1968: The Adventures af Gulliver: Bunko
  • 1969: De Cattanooga Katte: bumbler / Bristle Hound
  • 1970: Pufnstuf: HR Pufnstuf / Polkadotted Hest / Stupid Bat / West Wind
  • 1972: Mennesket i Mellemøsten Herbert Kenwith ...
  • 1973: Yogi s Gang: Magilla Gorilla
  • 1974: Mesa Trouble
  • 1974: Det er de dage
  • 1974: Hongkong Phooey
  • 1975: The Secret Lives of Waldo Kitty: Tyrone
  • 1975: Onkel Croc s Block: Wacky / Packy
  • 1975: Den lille Tree Hawk
  • 1976: Den Scooby-Doo / Dynomutt Hour Superthug
  • 1977: Fred Flintstone og Venner
  • 1977: Den Bears C.B .: Forskellige
  • 1978 Dynomutt, Hund Wonder: Superthug
  • 1979: Den Popeye Valentine Special
  • 1979: hvalpens Great Adventure
  • 1979: The New Animated Adventures af Flash Gordon: Thun / konge Vultan
  • 1981: Spider-Man og hans fantastiske venner: Yderligere Voices
  • 1981: Smølferne: Yderligere Voices
  • 1981: Den Koala Show Kwicky
  • 1984: Udfordringen af ​​gobots: Yderligere Voices
  • 1987: Popeye, Oliven og Mimosa: Bluto / Wimpy
  • 1990: Super Baloo: Warden Slammer
  • 1990: Wake, Rattle & amp; Roll: Magilla Gorilla og Punkin Puss
  • 1994: Scooby-Doo i Arabian Nights Sinbad / Magilla Gorilla
Forrige artikel Abbaye Notre-Dame de Nevers
Næste artikel Aclot