André Heuzé

André Heuzé eller undertiden Heuse André, er en instruktør, manuskriptforfatter og dramatiker fransk, født December 5, 1880 i Paris og døde 16 August, 1942.

Biografi

Filmografi

Direktør

  • 1906 Kør for paryk
  • 1908: Mine bukser rippet
  • 1912: Reprieve
  • 1912 Min concierge er temmelig
  • 1913: Fra filmen ... nåle
  • 1914: Klokkeren
  • 1916: Stående død!

Manuskriptforfatter

  • 1905: Ti kvinder til mand
  • 1905 Cykeltyven
  • 1906 BOIREAU flyttet
  • 1906 Hunde smuglere
  • 1906: Drama lidenskab
  • 1906: Kapløbet om parykken
  • 1906: kvinde wrestler
  • 1906: datter af ringetonen
  • 1906: Strejken god
  • 1906: Loven om Tilgivelse
  • 1906: Den stemme samvittighed
  • 1906: Hjertet af alder
  • 1906: Den hjælpende
  • 1906: Begyndelsen af ​​en chauffør
  • 1906: Nedenstående Paris
  • 1906: Studerende i Paris
  • 1906: De ulykker af Madame Durand
  • 1906 den døende af sult
  • 1906: Deadly Romance
  • 1907: I Biribi, disciplinære French
  • 1907: Den stedmødre kapløb
  • 1907: Løbet af politifolk
  • 1907: Strejken af ​​sygeplejersker
  • 1907: Kampen for livet
  • 1907: Death of a Bullfighter
  • 1907: Revenge of smeden
  • 1907: Kvinder drivere
  • 1908: Den løbske hest
  • 1908: Mine bukser rippet
  • 1913: Fra filmen ... nåle
  • 1918: En duel med dynamit
  • 1931: I foret
  • 1935: Champion af de damer
  • 1936: Den Romance af en spahi
  • 1937: datter af Madelon
  • 1937: The Knights of klokken
  • 1938: De af morgendagens
  • 1946: Den Dagbog af en Kammerpiges, medforfatter af tilpasningen etape

Skuespiller

  • 1923: The Street of Love betjeningspanel André Hugon
  • 1925 gulerod Pels: François Lepic siger gulerod Coat
  • 1928: Devil i hjertet: André Bucaille
  • 1928: Den store begivenhed: Roger Duchêne

Dramatiker

  • Ali Gaga, eller Fyrre timen, vaudeville i én akt, André Heuzé - 1905
  • Alle fædre, komedie-vaudeville i én akt, André Heuzé, L. Feuillade - 1909
  • Lille Manon, komisk opera i fire akter, Ordonneau Maurice André Heuzé - 1913
  • Elektrisk Bælt, vaudeville i én akt, André Heuzé, Etienne Arnaud - 1919
  • Lulu, vogte dit hjerte, vaudeville i tre akter, Etienne Arnaud, André Heuzé - 1923
  • I-foret, lys komedie i tre akter, Pierre Veber, André Heuzé - 1929
  • Den Forud for damerne, vaudeville i tre akter, Pierre Veber, André Heuzé - 1930
  • Romance af en tjenestepige, skuespil i tre akter skrevet med André de Lorde fra en roman af Octave Mirbeau 1931
  • Bonsoir Paris, operette, 1932
  • La Madone des sleepings med André de Lorde, ifølge Maurice Dekobra
  • Min tante moukère med Étienne Arnaud
Forrige artikel Antoine-Labelle
Næste artikel Allegori of Industry