Andrew Stevens

Andrew Stevens er en skuespiller, producer, instruktør og manuskriptforfatter amerikansk født 10 juni de 1955 i Memphis, Tennessee. Søn af skuespillerinden Stella Stevens, blev han gift med Kate Jackson 1978-1982.

Filmografi

som producent

  • 1979 Topper
  • 1990: Night Eyes
  • 1993: Øjnene af nat 3
  • 1994 Seduction skyldig
  • 1995: Den Skateboard Kid 2
  • 1995: Hard Bounty
  • 1995: Offer for Desire
  • 1995: Krop Kemi 4: Fuld Exposure
  • 1995: Droid Gunner
  • 1996 Tid Under Fire
  • 1996 Subliminal Seduction
  • 1996 Steel Sharks
  • 1996: Dead of Night
  • 1996: Alene i skoven
  • 1996: Luk tilsyn
  • 1996: I løbet af de Wire
  • 1997 Surface to Air
  • 1997 Mission Scorpio One
  • 1997 Hurtig Assault
  • 1997: Night Shade
  • 1997: Maksimal Revenge
  • 1997: Invisible Dad
  • 1997 Ghost Dog
  • 1997: Den Elf der ikke troede
  • 1997: High Voltage
  • 1997 Foragtet 2
  • 1997: Sidste Target
  • 1997: Usynlig mor
  • 1997: Nuklear Alert
  • 1997: Den Shooter
  • 1998: Det Hvide Raven
  • 1998 Tycus
  • 1998 mors Outta Sight
  • 1998: Memorial Day
  • 1998: Fallout
  • 1998: Maksimal sikkerhed
  • 1998: Kære Santa
  • 1998: Drengen der Gemt julen
  • 1998: Indisk Ninja
  • 1998: Mor, kan jeg beholde hende?
  • 1998 Freedom Strike
  • 1998 Black Thunder
  • 1999: Hijack
  • 1999: Confession
  • 1999: Mord på Crows
  • 1999: Angel i Træning
  • 1999: Entropi
  • 1999: tilhold
  • 1999: Five Aces
  • 1999: offensiv mod
  • 1999: Boondock Saints
  • 1999: Profeten
  • 1999: Storm Catcher
  • 1999: Tredje Miracle
  • 1999: Flygtning Mind
  • 1999: Big Kahuna
  • 1999: Usynlig Mom 2
  • 1999: offshore Terrorisme
  • 1999: Hvis ... Hund ... Kanin ...
  • 2000: Hvad jeg kender hende ... et overblik
  • 2000 Animal Factory
  • 2000 fatale Amours
  • 2000: hele ni værfter
  • 2000 Nautilus
  • 2000 Battlefield Earth - Battlefield Earth
  • 2000 Over Mistanke
  • 2000: Få Carter
  • 2000 Crash i havet
  • 2001: Strandet
  • 2001: Pledge
  • 2001 Green Dragon
  • 2001: Caveman s Valentine
  • 2001 Destination: Graceland
  • 2001 Driven
  • 2001: Angel Eyes
  • 2001: Plan B
  • 2001: Viva Las Nowhere
  • 2001: Fare for brand
  • 2001 Heist
  • 2001: din næstes hustru
  • 2002: Røveri
  • 2002 Terreur.point.com
  • 2002: Avenging Angelo
  • 2002: En by ved havet
  • 2002: Ecks mod Sever: Deadly Clash
  • 2002 Alcatraz Mission
  • 2003 Afsluttende eksamen
  • 2003 L'Affaire Van Haken
  • 2003 Spy men ikke for meget!
  • 2004: Thralls
  • 2004: The Thing Nedenfor
  • 2004: Metode
  • 2004: hele ni værfter 2
  • 2004 Forfulgt
  • 2004: Velsignet
  • 2004: Out of Reach
  • 2004 Funky Monkey
  • 2005: A Sound of Thunder
  • 2005: Silent Partner
  • 2005: Bloodsuckers
  • 2005: 7 sekunder
  • 2005: Glas Trap
  • 2005: Marksman
  • 2005: Popstar
  • 2005: Black Dawn
  • 2006: Detonator
  • 2006: Shadow Man
  • 2007: Missionary Man

handler

  • 1963: Han skal giftes med far: Dreng på lejren
  • 1975: Den Werewolf of Woodstock: Dave
  • 1975: The Last Survivors: Controller
  • 1975: Shampoo: Dreng # 2
  • 1975 Las Vegas Lady
  • 1976: deporteret: Mac
  • 1976: Oregon Trail: Andrew Thorpe
  • 1976: Vigilante Kraft: Paul Sinto
  • 1976: Full Throttle Undervisere: Mark
  • 1976: Når en Eagle: Donny Damon
  • 1977: Secrets: Joel Corcoran
  • 1977: Dag af Dyr: Bob Denning
  • 1977: Oregon Trail: Andrew Thorpe
  • 1978: The Boys i Selskab C: Pvt. Billy Ray Pike
  • 1978: Fury: Robin Sandza
  • 1978: Den Bastard: Philippe Charboneau / Philip Kent
  • 1979: The West Point Cadet Kvinder: Doug Davidson
  • 1979: The Rebels: Philip Kent
  • 1979 Topper George Kirby
  • 1979 Beggarman, Thief: Billy Abbott
  • 1981 Miracle on Ice: Mike Eruzione
  • 1981 Død Hunt: Konst. Alvin Adams, RCMP
  • 1981: Code Red: Ted Rorchek
  • 1981: Code Red: Ted Rorchek
  • 1982: Tele Terror: Derek
  • 1982: Forbidden kærlighed: Casey Wagner
  • 1983: Vejs ende: Lt. Raleigh
  • 1983: The Midnight Avenger: Paul McAnn
  • 1983: Skandaler på Admiralitetet: Lt. Glenn Matthews
  • 1985: The Bottom af Hollywood: Buddy Hudson
  • 1983 Dallas: Casey Denault
  • 1987: Abraxas: David Young
  • 1988 modkraft José Antonio de la Loma: Nash
  • 1989: Blood Chase: John Hayes
  • 1989: The Ranch
  • 1989: Mareridt Classics
  • 1989 M.N.I. uidentificerede mutanter David
  • 1989 Oro fino Michael
  • 1990: ned i afløbet: Victor Scalia
  • 1990: rød fuldblods American Girl: Owen Urban Augustus III
  • 1990: Den Terror Indenfor II: David
  • 1990: Night Øjne: Will Griffith
  • 1990: Deadly Innocents: Bob Appling
  • 1990: Tusks: Mark Smith
  • 1990: Columbo - Murder i to etaper: Wayne Jennings
  • 1991: Lolita al desnudo
  • 1991: extralarge: Jo-Jo Burt
  • 1991: Øjenvidne til Murder: Side
  • 1992: Munchie: Dr. Elliott Carlisle
  • 1992: Indtil døden os skiller
  • 1992: Night Eyes II: Vil Griffith
  • 1992: Maksimal Styrke: Tommy
  • 1993: Dobbelt Trussel: Eric Cline
  • 1993: Deadly Rivals: Kevin Fitzgerald
  • 1993: øjne nat 3: Vil Griffith
  • 1994: Munchie Strikes Back: Shelby Carlisle
  • 1994 Seduction skyldig Alan Clay
  • 1994: Taget til slut Alex Weston
  • 1995: Den Skateboard Kid II: Hr Ken Fields
  • 1995 Forbidden Dreams: Nick Richardson
  • 1995: Krop Kemi 4: Fuld Eksponering: Alan Clay
  • 1996 Subliminal Seduction: Tom Moore
  • 1996: Luk tilsyn: Vil Griffith
  • 1997 forsmået 2: Alex Weston
  • 1997: Den skydespil: Jakob
  • 1999: Aktiv Stealth: Kaptajn Stevens
  • 1999: Kid med X-ray Øjne: Drake Berfield
  • 2000: Agent Destroyer: Flight Sergeant
  • 2001 Stranded: Phil Andrews
  • 2001 Mach 2: Kaptajn Stevens
  • 2002: Stillet med slanger Daniel Andrews
  • 2004 Forfulgt: William Carey
  • 2005: Black Dawn: Guard Harold
  • 2005: Popstar: Professor Brighton

som direktør

  • 1990: Den Terror Indenfor II
  • 1990: Swamp Thing
  • 1993: Øjnene af nat 3
  • 1994: Taget til ende
  • 1995: Den Skateboard Kid II
  • 1995 Marker
  • 1995 Forbidden Dreams
  • 1996 Subliminal Seduction
  • 1996 Virtual Combat
  • 1997: Nuklear Alert
  • 1998: Det Hvide Raven

som Writer

  • 1990: Den Terror Indenfor II
  • 1990: Night Eyes
  • 1999: offshore Terrorisme
Forrige artikel Al-Azhar moskeen