Anna Kashfi

Anna Kashfi er en engelsk skuespiller, født Joanna O'Callaghan September 30, 1934 i Calcutta.

Biografi

Forsøger lykken i Hollywood, Anna Kashfi møde Marlon Brando, er hun den første kone i oktober 1957 til April 1959; af den korte union indgået i skilsmisse blev født en søn, Christian Brando.

Det bidrager i biografen kun fire amerikanske film i slutningen af ​​1950'erne, krigen filmen vinger Hope Douglas Sirk og vestlige Cowboy Delmer Daves.

På tv, bortset fra nogle tjenester såsom selv, synes Anna Kashfi i fire amerikanske serier af 1959-1963, da hun gik på pension, herunder Adventures in Paradise og stedfortræder.

Fuld filmografi

I biografen

  • 1956: Sne i sorg for Edward Dmytryk
  • 1957: De Wings of Hope Douglas Sirk
  • 1958: Cowboy Delmer Daves
  • 1959: Night of the Quarter Moon Hugo Haas

På TV

  • 1959: Adventures in Paradise
    • Sæson 1, Episode 14 Seal of Bernard Girard bueskytte
  • 1960: Den assisterende
    • Sæson 1, Episode 25 grænsen mellem
  • 1960: Bronco
    • Sæson 3, Episode 3 Seminole War Pipe Robert Sparr
  • 1963: Kraft Mystery Theater
    • Sæson 3, Episode 3 Fang den Throat Fear af Herschel Daugherty
Forrige artikel Absolumentexclus
Næste artikel Aldrig den første nat