Annie Anderson

Annie Anderson, hvis rigtige navn Chantal Andersson, er en fransk skuespillerinde, født mar 20, 1940 i Paris, og døde 5 marts 1970 selvmord i Paris. Den hviler på kirkegården for Saint-Jean Saint-Quentin.

Biografi

Hun vil gøre hende filmdebut i en alder af 16, under navnet Annie.

Så hun begyndte under ledelse af Pierre Gaspard Otte i Bruden var for smuk ??, men offentligheden får øjnene kun for den unge stjerne i filmen: Brigitte Bardot eclipsing Micheline Presle i person!

Det blev opdaget af André Hunebelle, som hun vendte fem af de seks film, linje for kort karriere. Fascineret af skønheden i den pige, han vil gøre det til store populære succeser som The Capitan, Klokkeren ?? The Miracle og ulve ?? men det vil ikke være nok til at give en fledging karriere af de smukke Annie skærme, der forsvandt efter en endelig beskeden rolle i OSS 117 Mission for en Killer i 1965.

I en generel ligegyldighed, Frankrig lærer sin alt for tidlige død den 5. marts 1970. Ingen er mere interesseret nok til hende at bekymre sig om, hvad der kunne forårsage død af denne smukke blonde 29 år fundet død i sin Paris hjem.

Den hviler på kirkegården for Saint-Jean Saint-Quentin.

Filmografi

Film

  • 1956: Bruden var for smuk
  • 1959: Stop drab
  • 1959: Klokkeren: En gæst på bolden
  • 1960: Den Capitan: Béatrice de Beaufort
  • 1961: The Miracle af Wolves: Catherine af Tillais
  • 1965: The Vampire Düsseldorf: Paula
  • 1965: OSS 117 Mission for en morder: Consuela Moroni 2
Forrige artikel Andrea Graus
Næste artikel Adamawa