Antoinette Moya

Antoinette Moya er en fransk skuespillerinde.

Biografi

Siden begyndelsen af ​​1970'erne, var hun en af ​​de anden mest brugte kvindelige roller. Med talent, hvor det karakteriserer mødre sympatiske koner sjældent vrissen.

Hun crunches altid nøjagtigt en rolle: kassereren i vejkanten asfalt for eksempel.

Dens vigtigste tjenester er dem i filmen af ​​Michel Soutter L'Escapade og komedie Jan Saint-Hamont Men hvad har jeg gjort, Gud til en kvinde, der drikker i cafeer med mænd? , som det tager den kvindelige hovedrolle ved siden Robert Castel.

Filmografi

  • 1954: Adam ... Eva René Gaveau: Adeline Beaumont
  • 1955: Jeg er en sentimental John Berry
  • 1961: Den Tracassin eller Pleasures i byen Alex Joffe: Receptionist
  • 1963: Den Rustres Margarita, hustru til Lunardo
  • 1965: de sidste fem minutter, episode jagten frøer Claude Loursais, tv-serier
  • 1966: I teatret i aften: Blaise Claude Magnier, instrueret af Jacques Mauclair, realisering Pierre Sabbagh, Teater Marigny
  • 1967: de sidste fem minutter: Finish i stil med Claude Loursais, tv-serier
  • 1968: Alexandre Velsignet af Yves Robert: Angèle Sanguin
  • 1969: Sjældne fugle
  • 1970: Midi midnat Pierre Philippe Julia
  • 1970: Og qu'ça springer Guy Lefranc
  • 1972: The Life of Pierre Tchernia: Angela, kvinden faktor
  • 1972: Søn Heaven: Suzanne Nollier
  • 1972: I teatret i aften: The Doctor på trods af sig selv ved Molière, instrueret af Jean Meyer, direktør Georges Folgoas, Marigny Teater
  • 1972: I teatret i aften: The Lawn Bowling Georges Courteline, instrueret af Jean Meyer, direktør Georges Folgoas, Teater Marigny
  • 1973: Dette mind-blowing Schubert
  • 1973: Den Alphomega
  • 1973: Bel junk: Singer
  • 1973: En politibetjent uvæsentligt
  • 1973: Den italienske roser Charles Matton: Kvinden viewer
  • 1973: Undersøgelserne af Inspector Maigret, episode: Maigret og manden René Lucot bænk: Arlette
  • 1974: Juliet og Julie
  • 1974: The Getaway: Virginia
  • 1975: Den Rage i hånd
  • 1975: I teatret i aften: Spørg Vicky Marc-Gilbert Sauvajon, instrueret af Jacques-Henri Duval, direktør Pierre Sabbagh, Teater Edouard VII
  • 1975: Marie Antoinette
  • 1976: Gloria Mundi
  • 1976: Sommer i Vallon: Slagteren
  • 1977: L'Amour en herbe
  • 1978: The Fire Del
  • 1978: Historier om bøller: Sagen om Magi: Melanie
  • 1978: Den Coup monteret: Isabelle
  • 1979: I teatret i aften: velsigne dig Pierre Chesnot, iscenesættelse Claude Sainval, realisering Pierre Sabbagh, Marigny Teater
  • 1979: Den Inspector undersøger: Geneviève Ribout
  • 1980: Men hvad har jeg gjort, Gud til en kvinde, der drikker i cafeer med mænd? Jan Saint-Hamont: Odette Cremieux
  • 1980: plat eller krone af Robert Enrico: Ms Morlaix
  • 1981 Asfalt: Kassereren af ​​restauroute
  • 1981: Den Provincial Claude Goretta
  • 1981 Kaffepause
  • 1981: Det næste år ... forhåbentlig Adrienne Marshall - Isabelle mor
  • 1982: Hjælp dig selv ...: Ginette
  • 1982: Hvad forventes at være lykkelig! : Den makeup artist
  • 1984: The North Wind: M Bouglon
  • 1984 Stress: En klient
  • 1980: Julien Fontanes, dommer Martha / ...
  • 1986: Skyggen af ​​bådene på byen Jacques Krier: Violet
  • 1989: Millionaires torsdag
  • 1990: Den kampagne af Cicero: Simone
  • 1991 Pin-up og Penelope
  • 1991: Det urene
  • 1992: Kite: Moderen
  • 1992: Et eventyr af Nestor Burma: Lucie Ponceau
  • 1993: Et år i Provence: Ms Seguin
  • 1993 Pétain Petain Eugenie
  • 1993 Clovis: Rose
  • 1994: Den Fritid: Gisèle
  • 1994: Son favorit: Odetta
  • 1995: En lektion i etikette: Hustruen til Dede
  • 1965: de sidste fem minutter: Firenze / ...
  • 1996 kinesiske portrætter: Christine Perridoux
  • 1996: Albert Dupontel Bernie: Den ejendomsmægler
  • 1997: Pige af skyer: M Mansard
  • 1997: The Demons Jesu: Rita
  • 1997: Den anden side af havet: Claudine
  • 1997: Hvid Bastide Giraud Henriette
  • 1998: Staying grupperet Jean-Paul Salomé: Lyliane
  • 2000: Jet Set: Ms Gonsalves - Mikes mor
  • 2001: Som for piger: Mor
  • 2001 PJ: Retligt Politi: Liliane Verdier
  • 2001 Julie Lescaut: Madelaine Devit
  • 2002: Justice Action: Clémence Bourdhon
  • 2003: Hans bror, mor
  • 2006: Coup de sang: Stedmor
  • 2007: Afskeden

Teater

  • 1951: The Hand César André Roussin, instrueret af forfatteren, Célestins Teater, Théâtre de Paris
  • 1954: En indfald og aldrig sige noget af Alfred de Musset, instrueret af René Barré, Célestins Teater
  • 1955: The Third Day Ladislas Fodor, instrueret victor francen, Ambassadors Theatre
  • 1956: Den franske i Moskva Pol Quentin, iscenesættelse Jacques Charon, Célestins Teater
  • 1957: En fransk i Moskva Pol Quentin, iscenesættelse Jacques Charon, renæssance Teater
  • 1958: Lope de Vega Claude Santelli, instrueret af Jacques Fabbri, renæssance Teater
  • 1959: Blaise Claude Magnier, instrueret af Jacques Mauclair, Teater Nyheder
  • 1961: Den kinesiske Horse Armando Curcio, Charles Theatre Rochefort
  • 1961: Peber af Robert Rocca og Jacques Grello, iscenesættelse Jacques Mauclair, The Three Donkeys
  • 1963: overraskelse Love af Marivaux, instrueret af Pierre Debauche, Daniel Sorano Theatre Vincennes
  • 1965: Fjender af Maxim Gorkij, instrueret af Pierre Debauche, Festival of Nanterre
  • 1967: Varmt og koldt Fernand Crommelynck, instrueret af Peter Franck, Teater af Værket
  • 1967: Spørg Vicky Marc-Gilbert Sauvajon, instrueret af Jacques-Henri Duval, Teater Nyheder
  • 1968: Quoat-Quoat Jacques Audiberti mellemstationer Georges Vitaly, Teater La Bruyere
  • 1969: Slut på Carnival Josef Topol, instrueret Debauche Pierre, Theatre des Amandiers
  • 1969: Ingen medlidenhed med damen af ​​Dario Fo, instrueret af Pierre Debauche, Theatre des Amandiers
  • 1972: The Doctor på trods af sig selv ved Molière, instrueret af Jean Meyer, Ungdomshuset Cachan
  • 1973: Den Orchestra af Jean Anouilh, instrueret af Andreas Voutsinas, Comedy Halles Paris Le Fanal
  • 1975: Det er ikke min bror Pierre Louki, instrueret af Christian Dente, Teater East Paris
  • 1976: På din ønske Pierre Chesnot, iscenesættelse Claude Sainval Champs Elysees Comedy
  • 1976: Jean Anouilh Orchestra, instrueret af Andreas Voutsinas, Comedy Halles Paris Le Fanal
  • 1977: Det er ikke min bror Pierre Louki, instrueret af Christian Dente, Le Coupe-Chou Beaubourg Paris
  • 1983: Hver af dens sandhed Luigi Pirandello, instrueret af Francois Perier, Champs Elysees Comedy
  • 1989: Mangel på Loleh Bellon, instrueret af Maurice Benichou, Célestins Teater
  • 1994: Rossini eller prime af Claude d'Anna og Laure Bonin sætte Stephan Meldegg scene, Théâtre La Bruyère
  • 1996 Page 27 Jean-Louis Bauer, iscenesat Pierre Santini, Tristan Bernard Teater
  • 2002 Knock eller Triumph of Medicine, Jules Romains, instrueret Maurice Benichou, Théâtre de l'Athénée, Célestins Teater
  • 2003 Knock eller Triumph of Medicine, Jules Romains, instrueret Maurice Benichou, Nice National Teater, Teater Antoine
  • 2006: Manuskripter af Michel-Marc Bouchard syndflod, instrueret Laurence Renn, Tristan Bernard Teater
  • 2007: Madonna dansesteder eller Thousand Lives of Yvette Horner Labrusse af Eudes, instrueret af Dominique Verrier
  • 2008: Madonna dansesteder eller Thousand Lives of Yvette Horner Labrusse af Eudes, instrueret af Dominique Verrier
  • 2009: Madonna dansesteder eller Thousand Lives af Yvette Horner Labrusse af Eudes, instrueret af Dominique Verrier
  • 2010: Madonna dansesteder eller Thousand Lives of Yvette Horner Labrusse af Eudes, instrueret af Dominique Verrier
  • 2012: Liars Anthony Neilson, instrueret af Jean-Luc Moreau, Théâtre de la Porte Saint-Martin
Forrige artikel Augustin Hespelle