Antonello Grimaldi

Antonio Luigi Grimaldi sagde Antonello Grimaldi er en skuespiller og en italiensk filminstruktør født August 14, 1955 i Sassari, Sardinien. Det ændrede navn og hedder nu Antonello Grimaldi.

Biografi

Efter at have studeret loven, Antonio Grimaldi tog klasser på School of Cinema Gaumont i Rom og lærer historie show på Kunstakademiet i Sassari. Han begyndte derefter sin karriere i filmen ved at producere en episode af den italienske TV-serie jukebox i 1983.

Han instruerede sin første spillefilm i 1988 og dirigerer Monica Bellucci i Il Cielo è più blu siempre i 1995, før antager iscenesættelsen af ​​Asini i 1999 og i 2000. En impossibile Delitto Han vender sig til tv to episoder italienske politi serie Distretto di polizia i 2002 og 2006.

Han finder biografen realisere Stille Kaos, tilpasning af romanen af ​​Sandro Veronesi, hvor han dirigerer Nanni Moretti.

Antonio Grimaldi er også en skuespiller: han vendte under ledelse af Gabriele Muccino i Ecco fatto i 1995 og Men Forever i My Mind i 1998. Han optrådte også i Nirvana af Gabriele Salvatores med rollen som medarbejderen og i Pakistan Guardami Davide Ferrario hvor han spiller Joe, direktør. Det spiller også tegnet i produktionen instruktør Nanni Moretti s The Caiman.

Filmografi

  • 1983 jukebox
  • 1990: Nulla det può fermare
  • 1996 è sempre più Il cielo blu
  • 1999: Asini
  • 2000: En Delitto impossibile
  • 2001: Distretto di polizia 1 og 2
  • 2004: stagioni del cuore
  • 2006: Distretto di polizia 6
  • 2008: Stille Kaos
  • 1997: Nirvana
  • 1998 Ecco fatto
  • 1999: Kom Kan du nessuno
  • 1999: Guardami
  • 2006: Caiman af Nanni Moretti