Antonio Campos

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
28-02-2018 Inger Camus A

Antonio Campos er en producent, manuskriptforfatter og amerikansk direktør for brasiliansk oprindelse, bedst kendt for sit samarbejde med Sean Durkin og Brady Corbet.

Biografi

Han er søn af den brasilianske tv-studievært Lucas Mendes og en italiensk-amerikansk mor. Efter at have studeret på Tisch School of University School of Arts i New York, han grundlagde Borderline Films i 2003 med kolleger Josh Mond og Sean Durkin med hvem han delte den nye generation Award fra Los Angeles Film Critics Association i 2011 . I slutningen af ​​2011 blev en to-årig distributionsaftale indgået mellem Borderline Film og Fox Searchlight Pictures. Tidligere blev Campos navngivet af Variety i 2009 som en af ​​de ti direktører til at følge.

Belønninger

  • 2011: Ny generation Award af Los Angeles Film Critics Association;
  • 2009 Special Jury Award for afterschool i Nashville Film Festival;
  • 2005: Audience Award for Køb det nu på CineVegas;
  • 2005: Cinéfondation Prize i 2005 Cannes Film Festival for Køb det nu.

Filmografi

Som producent

  • 2005: Køb det nu
  • 2006: Doris
  • 2007: The Last 15
  • 2010: Mary Sidst set
  • 2010: To Gates of Sleep
  • 2011: Martha Marcy May Marlene

Som instruktør og manuskriptforfatter

  • 2002: I Pandora
  • 2005: Køb det nu
  • 2007: The Last 15
  • 2008: afterschool
  • 2012: Simon Killer
Forrige artikel Atypisk depression
Næste artikel Avenue Junot