Art Riley

Arthur Riley, siger Art Riley, er en amerikansk animator og animeret dekorative kunstner, der arbejdede for Disney studierne.

Biografi

Filmografi

  • 1940: Fantasia, indretning Pastoral Symphony sekvens og en nat på Bald Mountain og Ave Maria
  • 1941: The Reluctant Dragon, indretning
  • 1942 Bambi, indretning
  • 1942 Saludos Amigos, indretning
  • 1943: The Three Caballeros, indretning
  • 1945 Saludos Amigos, indretning
  • 1945 Hockey Homicide, indretning
  • 1946: The Music Box, indretning
  • 1947: Sjov og Fancy Free, indretning
  • 1948: Melody, decor
  • 1949: The Adventures af Ichabod og Mr. Toad: Sekvenserne Mare frøer og The Legend of den sovende dalen, indretning
  • 1950: Askepot, decor
  • 1950: The Valley af bævere, animator
  • 1951: Dude And, indretning
  • 1951: Kolde Krig, indretning
  • 1951: Alice i Eventyrland, indretning
  • 1951: Pluto og vaskebjørn, indretning
  • 1951: God til den reducerede model, indretning
  • 1952: Hej, aloha, indretning
  • 1952: Dingo på ferie indretning
  • 1953 Peter Pan, indretning
  • 1953: Anders 'Fountain of Youth, indretning
  • 1953 Everglades, mystisk verden, animationseffekter
  • 1953: The Living Desert, animationseffekter
  • 1954: The Grande Prairie, animationseffekter
  • 1954: Det er en hukommelse på december, indretning
  • 1954-1963: Disneyland
  • 1955: Titicaca-søen, indretning
  • 1955: Afrikansk Løver, animationseffekter
  • 1955: mænd mod Arktis, animationseffekter
  • 1956: The Secrets of life, animationseffekter
  • 1958: Den arktiske ørken, animationseffekter
  • 1958: Grand Canyon, animationseffekter
  • 1959: Naturens mærkeligste skabninger, animationseffekter
  • 1959: Mysterier den dybe, animationseffekter
  • 1959: Den Jaguar, Lord of Amazonas, animationseffekter
  • 1959: Anders i Mathmagic Land, grafiske stil
  • 1960: øerne i havet, animationseffekter
  • 1961: Anders og hjulet, grafiske stil
  • 1964: Mary Poppins, indretning
  • 1966: Peter Plys og Honning Tree, indretning
  • 1967: The Jungle Book, indretning
  • 1977: De mange eventyr af Peter Plys, indretning
Forrige artikel Antoine MANSEAU
Næste artikel Alex Smith