Arthur Davis

Arthur Davis, født 14 juni, 1905 i Yonkers, New York, døde 09 maj de 2000, er animator, instruktør, manuskriptforfatter og producent.

Biografi

Filmografi

som direktør

  • 1930: The Museum
  • 1935 Neighbors
  • 1936: Health Farm
  • 1937: Den lille Pige med Svovlstikkerne
  • 1938: Den tåbelige Bunny
  • 1938 Hollywood Graduation
  • 1940: Hr Elephant Går til byen
  • 1941: Vejen af ​​alle skadedyr
  • 1941: Den søde Recruit
  • 1941: The Great Mystery Cheese
  • 1944 Carmen Veranda
  • 1946: Mus Menace
  • 1947: The Fedtmule Gophers
  • 1947: Den Foxy Ælling
  • 1947: Doggone Katte
  • 1947: Mexicansk Joyride
  • 1947: Catch som Katte kan
  • 1948: Hvad gør Daffy Duck
  • 1948: Nothing But the Tooth
  • 1948: Bone Søde Bone
  • 1948: Den raslede Rooster
  • 1948: Dej Ray Me-ow
  • 1948: Den Pest, der kom til middag
  • 1948: Lugt af Day
  • 1948: Den Stupor Salesman
  • 1948: Riff Raffy Daffy
  • 1948: To Gophers fra Texas
  • 1948: En Hick Chick Slick og har
  • 1949: Ferie for Trommestikker
  • 1949: Porky Chops
  • 1949: Bowery Bugs
  • 1949: Bye, Bye Blåskæg
  • 1962 Quackodile Tears
  • 1968: The Pink Pakke Plot
  • 1968: Skat Pinkcome
  • 1969: I Pink of the Night
  • 1969: Sød og surdej
  • 1969: The Pink Panther
  • 1969: Here Comes the Grump
  • 1969: En par sneakers
  • 1969: Dune Bug
  • 1969: Et par Greenbacks
  • 1970: Say Cheese, Please
  • 1970: A Taste of Money
  • 1970: broværk
  • 1970: Læge Dolittle
  • 1970: Krig og Pieces
  • 1970: Volapyk
  • 1970: Du må ikke Hustle Muskel året med Ant
  • 1971: Rough Brunch
  • 1971: Trick or Retreat
  • 1971: Mud Squad
  • 1971: Fra seng til værre
  • 1971: The Great Overland Continental Langrend Race
  • 1971: En Fink i Rink
  • 1971: Pink Tuba-Dore
  • 1971: Battle Kvæg
  • 1971: Psst Pink
  • 1971: Pink-In
  • 1971: Croakus Pocus
  • 1972: Fly til målstregen
  • 1972: Støt din lokale Serpent
  • 1972: Punch og Judo
  • 1972: Kamera Bug
  • 1972: Blå Racer Blues
  • 1973: Wham og Æg
  • 1978 Pink for Bagdad
  • 1978: Den helt nye Pink Panther Show
  • 1978: Pink trompet
  • 1978: Pink Presse
  • 1978: The Pink af Bagdad
  • 1978 Pinktails for Two
  • 1978: Pink Bananer
  • 1978 Stjerne Pink
  • 1979: Pink Suds
  • 1980: æggeblommer på dig
  • 1980: Daffy Flies Nord
  • 1984: Udfordringen af ​​gobots
  • 1985: De Tretten Ghosts of Scooby-Doo
  • 1986: Pepe Le Pew s Skunk Tales
  • 1986: De Snurre Snup og Tweety Vis
  • 1988: En Pup Named Scooby-Doo

som Writer

  • 1960: Dai-sanji Sekai Taisen: Yonju-ichi Jikan Nej kyofu

som Producer

Priser og Nomineringer

Belønninger

Udnævnelser

Anekdoter

Forrige artikel Aubous
Næste artikel Albert Matignon