Artur Smolyaninov

Arthur Smolyaninov Sergeyevich er en russisk skuespiller teater og biograf, født 27 OKT 1983 i Moskva.

Biografi

Født Artur Smolyaninov 27 OKT 1983 i Moskva. Han tilbragte sin barndom og ungdom i Korolev, byen Moskva-regionen ligger nordøst for hovedstaden. Hans mor, Maria Vladimirovna Smolianinova, er en maler og kunstlærer. Han har en bror og en søster, yngre end ham.

Arthur begynder meget tidligt sin skuespillerkarriere. Det er Valery Mikhailovich Priomykhov som åbnede dørene for film ved at give ham en af ​​de to vigtigste roller hendes film Hvem men vi udgivet i 1998. Han er 14 år gammel under optagelserne. Mødet med Priomykhov, enestående mand, radikalt har ændret i løbet af livet af den unge teenager, som gav meget Valeri. Arthur har også dårligt levet forsvinden direktøren. Hvem men viser os den fremtidige kurs for den unge skuespiller, der går fra styrke til styrke efter denne første vigtig rolle.

Efter at have afsluttet gymnasiet på 16, i korrespondance kurser, han indskrevet på det russiske Academy of Theatre Arts, for at følge en fungerende uddannelse. Der er lærere for instruktøren og underviser Leonid Yefimovich Kheifets. I 2004 Arthur dimitterede med udmærkelse, og allerede en halv snes virker for biograf eller tv til hans ære.

Umiddelbart efter sin anmelderroste debut i Hvem, hvis vi spiller i actionfilm triumf. Han begynder at tilkendegive den store publikum med sin fortolkning af den Fierce soldat i blockbuster Den eskadren 9, om krigen i Afghanistan. Men det bliver virkelig populære og tiltrækker en menneskemængde af fans efter den rolle i tv-serien Den hemmelige tegn. Denne serie omfatter de aktuelle problemer russisk ungdom: narkotika, sekterisme, neo-nazisme ...

Det er ikke så mærkeligt, det er blevet så populær i Rusland, se ud over grænserne.

I 2006 Artur Smolyaninov tiltrådte Contemporary Theatre trup af Moskva. Det er anerkendt af sin fortolkning af faderen i stykket kaldet Family Histories, serbiske dramatiker Biljana Srbljanović. For den anden del, han spiller den pensionerede rytter Viktor Arkaditch Vikhorev, i komedien Har du sidde et andet punkt i slæden Alexander Ostrovsky.

Artur Smolyaninov er fortolker af de store forfattere i det klassiske repertoire, eller moderne.

Han er medlem af fondens bestyrelse tilbyde liv skabt af de to skuespillerinder Tchoulpan Khamatova og Dina Korzoun, som hjælper børn med hæmatologiske maligniteter. Det har gentagne gange været involveret i velgørende arbejde og er meget populære hos børn.

Arthur er en ubetinget tilhænger af Spartak Moskva.

Teater roller

Moderne Teater i Moskva Sovremennik

  • "Three Sisters" af Anton Tjekhov, kaptajn Vasili Vasilievich Saliony
  • "Antoine & amp; Cleopatra. Version ", tilpasset fra William Shakespeare af Oleg Bogaïev og Kirill Serebrennikov, Pompejus og en budbringer
  • "Endnu en gang, på kejserens nye klæder", Leonid Filatov, Kongen af ​​Danmark
  • "The Princess Maleine" af Maurice Maeterlinck, kong Hjalmar
  • 2008 "The Barbary orgel" Andrei Platonov, Ievseï
  • 2009 "show" Mikhail Pokrass, Max
  • 2009 «Mourlin Mourlo" Kolyada Nikolai, Mikhail
  • 2010 "Mine herrer," prinsen Aleksandr Soumbatov-Ioujine, Larion Rydlov

Filmografi

  • 1998 Hvem men os
  • 2000 Triumph
  • 2003 Kostume Bakhtiar Khudojnazarov: Geka
  • 2004 marts
  • 2004 Straffelovens bataljon
  • 2005 9 Squadron
  • 2006 Heatwave
  • 2007 1612
  • 2009 Book of Masters
  • 2010 Sun 2: overhængende fare
  • 2010 nytår
  • 2011 Søn 2: Citadel
  • 2011 5 forlovede
  • 2011 Darkest Hour
  • 2011 Ivan Tsarevitj og Grey Wolf
  • 2012 Min kæreste er en engel
  • 2012 White Guard
Forrige artikel Aline zeler
Næste artikel Abbey Vor Frue af Pontron