Ashley Jones

Ashley Jones, født September 3, 1976 i Memphis, er en amerikansk tv-skuespiller.

Biografi

Hun er kendt for sine roller i sæbeoperaer The Young and the Restless og The Fed og den smukke, og senest, for hans tilbagevendende karakter i tv-serien True Blood. Hun snart spille i serien The Mentalist. Bridget Forrester Marone hun spiller i The Fed og den smukke og Megan Dennison Viscardi i The Young and the Restless.

Filmografi

Film

  • 2000: Prinsessen og Anfører: Prinsesse Gwendolyn
  • 2001: Fri os fra det onde: Susan
  • 2003: Tilbage i college: Tracy, det Caterer
  • 2004 Extreme Dating: Amanda
  • 2008: Hans God Will: Dorothy

Fjernsyn

  • 1993: Fire Næste Tid: Linnie Morgan
  • 1993 Lille doktor på prærien første episode i rollen som Ingrid
  • 1995: Den hån: Susan
  • 1996: Vores søn, Matchmaker: Winona unge
  • 1998-2000: The Young and the Restless: Megan Dennison Viscardi
  • 2000: Livet først: Shelly Lane
  • 2001 VIP: Anna Petrov
  • 2001: Washington Politi: Dana Rayburn
  • 2004: Uden Trace: Trista Bowden
  • 2004 Crossing Jordan: Beth Flaherty
  • 2004-2010: Den Fed og den smukke: Bridget Forrester Marone
  • 2007: CSI: NY: Kennedy Gable
  • 2008: skammelige hemmeligheder: Becca
  • 2008: Min protegé: Carrie Ryans
  • 2009 Mentalist Sandrine Gerber
  • 2009 FlashForward: Camille
  • 2009 True Blood: Daphne Landry
  • 2009: Eksperter: Shea Lammett
  • 2011: Prisen fra fortiden: Stephanie Wickers / Kate Collins
  • 2012: Privat praksis: Dani
  • 2012: Bones: Dr. Kathy
  • 2013: 90210: Ny generation: Amanda Barnard
  • 2014: Criminal Minds: Kate Hoffer
Forrige artikel Ape Escape
Næste artikel Alec Castonguay