Aude Landry

Diane Reydi, kaldet "Aude Landry", født 9 August 1962 i Paris, er en fransk skuespillerinde.

Biografi

Aude Landry dukkede op i flere tv-serier 1971-1973 under sit navn på fødslen. Dette er Bertrand Tavernier der først, vil det gøre overgangen fra TV til biografen i 1975, blev hun derefter 13 år. Hun blev tosprogede i 1977 om sæt Bloodrelatives i Quebec, instrueret af Claude Chabrol som derefter overdraget en anden kvindelige hovedrolle, da Michel Lang, et år tidligere. Hun vender sig til England under ledelse af Jean-Pierre Decourt. Hun flyttede til München i slutningen af ​​1978, er tresproget og udvider rækken af ​​sine aktiviteter i teater, kortfilm, eftersynkronisering, skrivning og oversættelse.

Hun forlod München for Rhinen, Köln og Düsseldorf i 1984. Efter faldet af Berlinmuren og af hensyn til en privat karakter, det forlader genforenede Tyskland og Europa i 1990. Det vil krydse en kritisk menneskelig og indre oplevelse Caribien. Hun er nu mor til to drenge født til forskellige fædre, en i Tyskland i 1986 og den anden i Caribien i 1992. Forblev single, blev en buddhistisk, hun nu bor i Frankrig, hvor hun bosatte med sin søn i 1994.

Filmografi / TV / Teater

  • 1973: En levetid Claude Lelouch
  • 1973: De store følelser gøre gode Gueuletons Michel Berny
  • 1975: Marie Antoinette Guy Lefranc: M Royal Tuileries
  • 1975: Anne hver dag Toublanc Bernard-Michel Javotte
  • 1976: Den dommer og Assassin af Bertrand Tavernier: Suzanne
  • 1976: Håber at Gud af Robert Mazoyer: Anne-Marie Young
  • 1977: En pige syet med hvid tråd af Michel Lang: Beatrice
  • 1978: Blood Links Claude Chabrol: Patricia
  • 1978: Den våbenhvile, Jean-Louis Lorenzi
  • 1978: The Adventures of David Balfour Jean-Pierre Decourt: Catriona Drummond
  • 1980: Jean-Pierre Blanc Family Stone: Bea
  • 1980: Abendstunde im Spätherbst
  • 1981 Gentlemen Foretrækker store af Jean-Marie Poiré
  • 1982: Camilla und das Liebesleben Sherry Hormann
  • 1986: Das Opfer Helena, Theater an Luegalle, Düsseldorf
  • 1987: Die Welt steht auf mehr Lang kein Fall, Theater an Luegallee
  • 1988: Die Abenteuer des kleinen SALADINS
  • 1991 Ungdom vidste ... Hvis, Regional Drama Center for Fort-de-France

Skrivning

Tyskland:

  • 1985: Oversætter til reklame og litteratur, Düsseldorf.
  • 1987-1989: Coécriture og iscenesættelse af teaterstykker for børn, Düsseldorf

Frankrig:

  • 1997: En gratis tilpasning af La Coma Guy de Maupassant
  • 1998 Originalt design og drejebøger Digital Adventures of 0203, digital storytelling, i Clermont-Ferrand
  • 2004: Skrivning af pressemeddelelse af foråret Poets, borgmester i La Teste.
  • Siden 2007: Konstruktion monografisk baseret på personlige noter og skrifter.
Forrige artikel Arizona
Næste artikel Anne-Louis Thiard Bissy