Austin O"Brien

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
08-03-2018 Gert Wilke A

Austin O'Brien er en amerikansk skuespiller, født 11 MAJ, 1981, i Eugene, Oregon. Han er bedst kendt for at spille rollen som Danny Madigan i 1993 filmen Last Action Hero, såvel som for Nick i 1994 filmen My Girl 2.

Filmografi

Film

  • 1992 Marsvin
  • 1993 sidste actionhelt
  • 1993 Prehysteria / Dinosaurs Story: Enchanted Dinosaurs
  • 1994: My Girl 2
  • 1995: Apollo 13
  • 1996 Lawnmower Man 2: Beyond Cyberspace
  • 2001: Spirit

Fjernsyn

  • 1995 Nødsituationer
  • 1996-1998: Touched af en engel
  • 1996-1999: Promised Land

Udmærkelser

Belønninger

  • Young Artist Award
    • Bedste præstation i en tv-serie - ledende rolle maskulin 1998
    • Bedste præstation i en tv-serie - ledende rolle maskulin 2000
    • Bedste Gruppe i en serie i 1999

Udnævnelser

  • Saturn Awards:
    • Udnævnt til Saturn Award for bedste ydeevne af en yngre skuespiller 1994
  • Young Artist Award
    • Nomineret til Bedste præstation i en film - Prime mandlige rolle i 1994
    • Nomineret til Bedste præstation i en film - Prime mandlige rolle i 1995
    • Nomineret til Bedste præstation i en tv-serie - Førende rolle maskulin 1997
    • Nomineret til Bedste præstation i et tv seriated - inviteret Unge mandlige tage en ledende rolle i 1997
  • YoungStar Præmier:
    • Udnævnt til bedste unge skuespiller i en serie 1998
    • Udnævnt til bedste unge skuespiller i en serie 1999
Forrige artikel Arnaud Tournant
Næste artikel Allan Wells