Elizabeth Kaitan

Elizabeth Kaitan er en ungarsk skuespiller født 16 jul 1960. Det emigrerede til USA i en alder af 8 år. Hun gjorde en en karriere i film- og fantasy-film. Det blev især bemærket i Silent Night, Deadly Night 2 Slave Girls, begrænset plads, eller Fredag ​​den 13. Del 7: The New Blood.

Filmografi

  • 1999: Veronica 2030
  • 1998: Vice Academy Del 6
  • 1997: Den Exotic House of Wax
  • 1996 Petticoat Planet
  • 1996 South Beach Academy
  • 1996: Nul Agent Zero
  • 1996 Virtuelle Encounters
  • 1996: Vice Academy 5
  • 1994 Beretta s Island
  • 1994: Vice Academy 4
  • 1994 Kærlighed Street TV
  • 1994: Night Realm
  • 1993: Det Ritmo del Silenzio
  • 1993: Gode piger ikke
  • 1992 Hellroller
  • 1991: Vice Academy del 3
  • 1990: The Girl I Want
  • 1990: Efter Shock
  • 1990: Lockdown
  • 1989: Under the Boardwalk
  • 1989: Dr. Alien
  • 1989 Nightwish
  • 1989 Roller Blade Warriors: Taken af ​​Force
  • 1989: Natklub
  • 1988 Twin
  • 1988: Fredag ​​den 13. Del 7: The New Blood
  • 1988: The Killer Bimbos for overfald
  • 1988: Necromancer
  • 1987: Slave Girls, fangenskab plads
  • 1987: Silent Night, Deadly Night 2
  • 1986 Thunder Run
  • 1985 Savage Dawn
  • 1985: Scandalous Simone
  • 1984: Silent Madness
  • 1984: The Lonely Guy
  • 1984: Violated
  • 1983 Trackdown: At finde den Goodbar Killer TV
  • 1983 Zelig
  • 1981 Servitrice!
Forrige artikel ElasticSearch

Relaterede artikler